Vragen?  
Wij staan voor U klaar!  
   06-150 980 14  
 
 
  Waarom 5xY?  
   geïntegreerde
   procesoptimalisatie
 
   relevante analyes  
   direct toepasbare adviezen  
   bewezen
   verbetermethodieken
 
   focus op synergie   
   werkt niet voor u maar mét u  
   open, transparant en
   duidelijk
 
     
U bent nu hier: Home > OVER 5xY CONSULTANCY > Bedrijfsprofiel

Ervaren bedrijfsverbeteraar met theoretische en praktische kennis

Specialist in bedrijfsoptimalisatie
Ingenieur Ruben Wolffensperger is eigenaar en management consultant van 5xY Consultancy. Wolffensperger heeft een jarenlange carrière als projectmanager, logistiek manager en consultant bij diverse grote bedrijven, waaronder DAF. Hij besloot zich te specialiseren in lean- methodieken zoals (Lean) Six Sigma en Lean Manufacturing voor procesverbetering / procesoptimalisatie, met als doel: bedrijfsoptimalisatie voor hogere rendementen. Direct, open, eerlijk, transparant en gericht op de beste resultaten: het zijn belangrijke uitgangspunten voor 5xY Consultancy.

Bedrijfsanalyse, procesanalyse, verbetermethodieken, procesoptimalisatie

5xY Consultancy maakt gebruik van uitgebreide
bedrijfsanalyses en analyses van bedrijfsprocessen , realistische
en effectieve verbetermethodieken en een pragmatische aanpak. Zo werkt 5xY Consultancy samen met u aan bedrijfsoptimalisatie via procesoptimalisatie op onder meer de gebieden inkoop, productie, logistiek en kwaliteit.
De 5xY consultant analyseert in samenspraak met de betrokkenen de huidige bedrijfsprocessen en zet hierbij bewezen methodieken in. Een praktisch adviesrapport en een doelmatig implementatietraject effectueren de bedrijfsoptimalisatie. 5xY Consultancy maakt onder meer gebruik van de methodieken: Value Stream Mapping, Kaizen / 5S en diverse Lean-methodieken zoals Lean Manufacturing en (Lean) Six Sigma.

CSCP, CPIM, Six Sigma Black Belt
Opgeleid als werktuigbouwkundig ingenieur, Certified Supply Chain Professional, Certified in Production and Inventory Management en Six Sigma Black Belt, is Wolffensperger een to the point procesverbeteraar. Hij beschikt over sterk inhoudelijke kennis en uitgebreide communicatieve change vaardigheden. Wolffensperger is specialist in het uitvoeren van analyses van bedrijfsprocessen en het vertalen en interpreteren van de resultaten om deze vervolgens om te zetten naar pragmatische en doeltreffende verbeteradviezen.
Wolffensperger is een inspirator en strateeg die steeds gedreven is om de beste resultaten te behalen uit mensen, processen en producten. Gespecialiseerd en opgeleid in pragmatische bedrijfsoptimalisatie, weet Wolffensperger bij elk bedrijf de juiste snaar te raken om zo daadwerkelijk het verschil te maken, samen met het management en de werknemers van het bedrijf.

Participant in Oase Consultants
5xY Consultancy is participant in een samenwerkingsverband met een aantal vakgenoten. De deelnemers zijn allen bedrijfsadviseur, met verschillende specialisaties. De participanten overlappen elkaar deels qua kennis en ervaring, maar vullen elkaar ook uitstekend aan. Opdrachtgevers profiteren van de participatie van 5xY Consultancy in Oase Consultants door de toegevoegde kennis, ervaring en capaciteit. Ook continuïteit is gewaarborgd met Oase Consultancy; er is steeds back up beschikbaar.

Lid van VeLA, Vereniging van Logistieke Adviseurs
5xY Consultancy is lid van de VeLA, de Vereniging van Logistieke Adviseurs. Bij de VeLA aangesloten leden werken geheel volgens overeengekomen, hoge kwaliteitsnormen en duidelijke gedragsregels. Lidmaatschap van de VeLA waarborgt voor de opdrachtgevers dat onafhankelijk advies gegeven wordt.Meer weten over analyse- en optimalisatietechnieken voor bedrijfsoptimalisatie en over trajecten in proces- en bedrijfsoptimalisatie? Neem contact op voor een vrijblijvend oriënterend gesprek.
 

 
    5xY Consultancy  Copyright © 2011  │  Tel: 06-15098014  │   Email: contact@5xy.eu   Links  │ Sitemap