Vragen?  
Wij staan voor U klaar!  
   06-150 980 14  
 
 
  Waarom 5xY?  
   geïntegreerde
   procesoptimalisatie
 
   relevante analyes  
   direct toepasbare adviezen  
   bewezen
   verbetermethodieken
 
   focus op synergie   
   werkt niet voor u maar mét u  
   open, transparant en
   duidelijk
 
     
U bent nu hier: Home > OVER 5xY CONSULTANCY > Werkwijze

Geïntegreerd bedrijfsoptimalisatie traject voor de beste resultaten

Symbiose: niet voor u, maar mét u naar effectieve bedrijfsoptimalisatie

5xY Consultancy staat voor kennis, ervaring, visie en symbiose. De 5xY-consultant werkt niet vóór u, maar mét u. Verwacht u een analyse van uw bedrijfsprocessen op afstand met daaropvolgend een kant-en-klaar adviesrapport? Dan bent u bij de bedrijfsverbeteraar van 5xY Consultancy niet aan het juiste adres. 5xY Consultancy gelooft in een integrale aanpak. Symbiose is ons uitgangspunt. Zonder acceptatie binnen alle geledingen van de organisatie heeft een optimalisatietraject geen kans van slagen. 5xY betrekt de organisatie daarom bij alle stappen in bedrijfsoptimalisatie.
5xY beschikt aanvullend over een uitgebreid netwerk van deskundigen uit veel verschillende disciplines. Daar waar gewenst kan dat netwerk uiteraard ingeschakeld worden.

Relevante analyses van bedrijfsprocessen voor procesverbetering / procesoptimalisatie

De 5xY-consultant kijkt mee in de organisatie en verkrijgt hierdoor direct waardevolle inzichten. Vervolgens gaat de consultant met de directie en met een multidisciplinair team aan tafel. Hij betrekt u bij het uitvoeren van relevante analyses van uw bedrijfsprocessen. Hierdoor ontstaan inzichten die essentieel zijn om te komen tot een effectief verbeterproces. De 5xY-consultant formuleert aan de hand van analyses van uw bedrijfsprocessen en verkregen inzichten samen met u verbetervoorstellen. Hierbij maakt hij gebruik van diverse verbetermethodieken. Het adviesrapport is praktisch, resultaatgericht en bovendien zeer motiverend, doordat u er zelf over hebt meegedacht.
Rendement = Kwaliteit van het advies x Acceptatiegraad: zonder acceptatie door het management en op de werkvloer is een optimalisatietraject gedoemd te mislukken.
Het implementatietraject kunt u, door uw betrokkenheid bij de totstandkoming, zelf coördineren. U kunt er uiteraard ook voor kiezen de 5xY -consultant een regierol te laten vervullen.

Resultaten van aanpak van bedrijfsverbeteraar 5xY
De integrale aanpak van 5xY Consultancy resulteert in:
 Betere oplossingen
 Duurzame verbeteringen
 Groot draagvlak
 Hoge acceptatiegraad
 Snellere en betere communicatie
 Kortere doorlooptijd
 Uitstekende borging in uw organisatie
 

 
    5xY Consultancy  Copyright © 2011  │  Tel: 06-15098014  │   Email: contact@5xy.eu   Links  │ Sitemap